tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post1171401586532199452..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Pasta jajecznaSmaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-68202342739284963222017-11-19T21:39:06.204+01:002017-11-19T21:39:06.204+01:00z cebulą i serem żółtym to już zupełnie inna pasta...z cebulą i serem żółtym to już zupełnie inna pastaSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-78444392879986394602017-11-17T22:01:10.561+01:002017-11-17T22:01:10.561+01:00jeszcze drobno pokrojona cebulka i starty żółty se...jeszcze drobno pokrojona cebulka i starty żółty ser.pychaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-80963767798725652472013-02-02T09:40:51.674+01:002013-02-02T09:40:51.674+01:00można z niego zrezygnować a dodać trochę samej oli...można z niego zrezygnować a dodać trochę samej oliwy. Można dodać gęstego jogurtu z odrobiną musztardy czy nawet bez niej. Często mieszam jogurt z odrobiną majonezu dla smaku - taka sałatka smakuje i wygląda jakby była z majonezem a ma go odrobinę albo wcaleSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-50503105940949115502013-02-02T04:09:43.622+01:002013-02-02T04:09:43.622+01:00Kochana Pyzo,co zamiast majonezu albo masla do pas...Kochana Pyzo,co zamiast majonezu albo masla do past?(restrykcje medyczne)pomocy!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-2985822207565076642013-01-17T09:53:04.897+01:002013-01-17T09:53:04.897+01:00ponoć sól powoduje, że skorupki nie pękają podczas...ponoć sól powoduje, że skorupki nie pękają podczas gotowania. Tak robiła moja Babcia i tak robię chyba już odruchowo... :)Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-88125059759594439902013-01-17T03:08:41.420+01:002013-01-17T03:08:41.420+01:00po co sol do wody gdy jajka w skorupce?:/po co sol do wody gdy jajka w skorupce?:/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-53158687962188928712012-11-10T21:07:57.961+01:002012-11-10T21:07:57.961+01:00Witaj, Kasiu :) można dodać masła - majonez od raz...Witaj, Kasiu :) można dodać masła - majonez od razu nieco doprawia pastę no i jest bardziej smarowna :)Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-66073267515693774572012-11-10T19:25:57.997+01:002012-11-10T19:25:57.997+01:00Jakie ładne zdjęcia na blogu! Aż ślinka leci :) A ...Jakie ładne zdjęcia na blogu! Aż ślinka leci :) A taką pastę robię sobie na śniadanie- tylko zamiast majonezu, dodaję 2-3 łyżki masła. Pozdrawiam! KasiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-62916225785735523572012-11-09T23:09:14.029+01:002012-11-09T23:09:14.029+01:00Brzmi apetycznie, zdecydowanie muszę spróbować zro...Brzmi apetycznie, zdecydowanie muszę spróbować zrobić ją z koperkiem ale zamiast świeżych bułek wolę chyba tosty ;)Papa Whiskeyhttps://www.blogger.com/profile/16962407921970192619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-54288271969239553002012-11-08T19:38:38.153+01:002012-11-08T19:38:38.153+01:00Uwielbiam paste jajeczna. Ostatnio dodalam curry i...Uwielbiam paste jajeczna. Ostatnio dodalam curry i rowniez smakowalo pysznie.<br />Bardzo czesto robie tez z rzodkiewka (+ wyzej wymienione skladniki).goszkaolahttps://www.blogger.com/profile/05899715399344245471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-67580078521795085252012-11-08T14:32:38.845+01:002012-11-08T14:32:38.845+01:00Też uwielbiam pasty do kanapek. Ostatnio zrobiłam ...Też uwielbiam pasty do kanapek. Ostatnio zrobiłam jajeczną z dodatkie fety :)Asik.http://www.mojakrainasmakow.bloog.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-56659871780341867112012-11-08T14:09:24.664+01:002012-11-08T14:09:24.664+01:00ja koperek to mogłabym chyba do wszystkiego dodawa...ja koperek to mogłabym chyba do wszystkiego dodawać i jeść go pęczkami :)))Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-65093294591569712282012-11-08T13:19:24.888+01:002012-11-08T13:19:24.888+01:00Uwielbiam!!! Koperku nigdy nie dodawałam, jedynie ...Uwielbiam!!! Koperku nigdy nie dodawałam, jedynie szczypiorek, ale nadrobię zaległości :)Zielaczekhttps://www.blogger.com/profile/16563504956915134671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-31196374497473913532012-11-08T11:07:15.397+01:002012-11-08T11:07:15.397+01:00przyznam, że z twarogiem nie próbowałam - do nadro...przyznam, że z twarogiem nie próbowałam - do nadrobienia :) a u mnie też nutka chrzanu bo musztarda chrzanowa :)Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-21620419651252452472012-11-08T10:22:06.007+01:002012-11-08T10:22:06.007+01:00Lubię bardzo i często robię. I podobnie jak Ty nie...Lubię bardzo i często robię. I podobnie jak Ty nie żałuję zieleniny. A robię jeszcze wersję z twarogiem, też jest pyszna. No i lubię dodać trochę chrzanu. <br />Ostatnio zajadam się waflami ryżowymi z pastą jajeczną - w życiu nie sądziłam, że to połączenie jest takie fajne. Margarytkahttps://www.blogger.com/profile/15877267190926892940noreply@blogger.com