tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post7022882456997544057..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Dorsz smażony z pieczarkami i pomidorami Smaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-80394176144452587732015-03-27T08:45:25.422+01:002015-03-27T08:45:25.422+01:00Warto dodac, ze dorsza smazy sie za glebokim tlusz...Warto dodac, ze dorsza smazy sie za glebokim tluszczu. Ryba oleju nie wciagnie, a bedzie zlota a nie brazowa. Co do skory... jezeli dorsz jest SWIEZY nie rozpadnie sie nawet bez skory. Odradzam mrozone. Po rozmrozeniu to zwykla wata... Czyli zamrozeniu poddane byly juz nie pierwszej swiezosci. Przepis super :-) Wybaczcie za brak polskich znakow i przecinkow ale pisanie z telefonu nie jest wygodne. Pozdrawiam! Magdalena<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-27916518084060830462014-03-07T18:03:29.994+01:002014-03-07T18:03:29.994+01:00bardzo się cieszę, że smakowało - czasami składnik...bardzo się cieszę, że smakowało - czasami składnik sam w sobie nie jest smaczny no bo jak ocet może smakować ? ale już w połączeniu z innym rzeczami podkreśla ich smak i pokazuje własne pyszne oblicze Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-22163196897159471422014-03-07T17:05:15.321+01:002014-03-07T17:05:15.321+01:00dodałam balsamiczny jednak i nie żałuję :) pyszne ...dodałam balsamiczny jednak i nie żałuję :) pyszne danie, za octem balsamicznym teoretycznie nie przepadam, ale chyba zacznę powoli zmieniać zdanie :)abydoemeryturyhttps://www.blogger.com/profile/16549458360779818957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-52143521244661745792014-03-06T18:29:12.117+01:002014-03-06T18:29:12.117+01:00Pani Izo, i potrawa, i zdjęcie to mistrzostwo!Pani Izo, i potrawa, i zdjęcie to mistrzostwo!Marzynia Mamciahttps://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-10345963867599252302014-03-06T18:25:51.057+01:002014-03-06T18:25:51.057+01:00i jest bardzo smaczne :)i jest bardzo smaczne :)Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-39443169227095644372014-03-06T18:25:24.246+01:002014-03-06T18:25:24.246+01:00zwykły winny jest bardziej kwaśny według mnie, nie...zwykły winny jest bardziej kwaśny według mnie, nie ma tej głębi smaku jak balsamiczny, ale próbuj - tylko nie wlewaj od razu takiej samej ilości - zacznij od łyżki i próbuj sosu - po dosłodzeniu dla zbalansowania smaków powinien być winno słodkawy - nie będzie go też dużo, jedynie trochę do skropienia daniaSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-15280790691055674742014-03-06T15:36:59.722+01:002014-03-06T15:36:59.722+01:00danie wygląda bardzo kusząco:)danie wygląda bardzo kusząco:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-15624783722893269612014-03-06T15:33:20.971+01:002014-03-06T15:33:20.971+01:00fajny przepis, dziś już wszystko kupiłam i jutro r...fajny przepis, dziś już wszystko kupiłam i jutro robię :) tylko do tego octu balsamicznego jestem słabo przekonana, ale może jak się trochę zredukuje, to jakimś cudem mi podpasuje :)<br />a może zwykły winny dodam, jak myślisz Pyzo?? abydoemeryturyhttps://www.blogger.com/profile/16549458360779818957noreply@blogger.com