tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post8001571802941815716..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Pasztet z indyka ze smardzamiSmaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-15716798921548148642019-04-19T23:43:48.102+02:002019-04-19T23:43:48.102+02:00Nadadzą sięNadadzą sięSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-34643137166439692172019-04-13T12:02:04.802+02:002019-04-13T12:02:04.802+02:00Droga Pani Izo, czy mogą być smardzówki zamiast sm...Droga Pani Izo, czy mogą być smardzówki zamiast smardzów czy zbyt mało aromatyczne? Na mojej tajnej plantacji smardzami w tym roku jakoś szalenie nie sypnęło; zjadamy na bieżąco. A smardzówek są po po prostu setki; nadadzą się?bonczuczohttps://www.blogger.com/profile/06812090136868239251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-23556566858906241542018-03-25T16:23:20.480+02:002018-03-25T16:23:20.480+02:00Dziękuję !Dziękuję !Beatahttps://www.blogger.com/profile/12522117139489312232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-29245544847792228422018-03-24T18:17:01.121+01:002018-03-24T18:17:01.121+01:00Lepiej suszone. Takich suszonych tyle samo do smar...Lepiej suszone. Takich suszonych tyle samo do smardzów, może troszkę więcej, bo smardze były potem nadziewane. Susz trzeba namoczyć i ugotować, można pokroić w grube paski i dodać do zmielonego mięsa na koniec. Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-14035498395304152872018-03-24T18:06:36.521+01:002018-03-24T18:06:36.521+01:00Pani Izo, ten pasztet to dzieło sztuki! Ja niestet...Pani Izo, ten pasztet to dzieło sztuki! Ja niestety nie mam smardzy w żadnej formie. Mam za to do dyspozycji prawdziwki w solance w słoiku lub suszone. Chciałbym zrobić na święta pasztet z indyka na podstawie Pani przepisu. Ile grzybów trzeba wziąć na kg mięsa i kiedy je dodać do masy? Serdecznie pozdrawiam. Beata Beatahttps://www.blogger.com/profile/12522117139489312232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-58573630436765088822017-01-11T12:50:13.371+01:002017-01-11T12:50:13.371+01:00Świetny pomysł, muszę go koniecznie wypróbować, do...Świetny pomysł, muszę go koniecznie wypróbować, domowy pasztet musi być fantastyczny ;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13934408066806204025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-42711681577199902082017-01-09T15:39:44.856+01:002017-01-09T15:39:44.856+01:00Grzyby długo uznawano za bezwartościowe odżywczo, ...Grzyby długo uznawano za bezwartościowe odżywczo, tymczasem dostarczają śladowych ilości witamin z grupy B. Są ciekawym urozmaiceniem jadłospisu. :)Ania_Mhttps://kcalmar.com/blog/2017/01/09/jak-przytyc-bedac-naturalnie-chudym-dieta-dla-chudzielca/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-35071362387981418882017-01-06T13:44:48.996+01:002017-01-06T13:44:48.996+01:00Tak to prawda, że liczy się wygląd i smak. Ślinka ...Tak to prawda, że liczy się wygląd i smak. Ślinka leci jak patrzę na pasztet, pozdrawiam Elżbietaniuniahttps://www.blogger.com/profile/06687075170243766691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-39899810396730228642017-01-06T02:36:17.243+01:002017-01-06T02:36:17.243+01:00mistrzostwo swiatamistrzostwo swiataJola z To.https://www.blogger.com/profile/15668222988856249584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-3265881666617907812017-01-05T18:33:03.248+01:002017-01-05T18:33:03.248+01:00Dzieło sztuki! Pięknie robią te smardze w paszteci...Dzieło sztuki! Pięknie robią te smardze w pasztecie, a u mnie smardze wyrosły na rabacie hortensjowej, ale nie znałam ich więc tylko podziwiałam i fotografowałam. Przepis rewelacyjny-podpatruję.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-16134954861337315992017-01-05T18:29:33.704+01:002017-01-05T18:29:33.704+01:00Pasztet wygląda cudnie,jak w najlepszej restauracj...Pasztet wygląda cudnie,jak w najlepszej restauracji.Jeszcze nigdy nie jadłam tych grzybów i pewnie już nie spróbuję.Zbieramy tylko te które dobrze znamy.Pozdrawiam cieplutko.alina.Anonymousnoreply@blogger.com