tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post8318913107409190084..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Konfitura z jarzębinySmaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-51078473168549787952018-10-07T15:42:15.022+02:002018-10-07T15:42:15.022+02:00Very good article. I absolutely love this site.
K...Very good article. I absolutely love this site.<br /><br />Keep it up!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-18081454741216432182018-09-03T03:48:31.789+02:002018-09-03T03:48:31.789+02:00Można mocniej posłodzić, ale usunąć goryczki się r...Można mocniej posłodzić, ale usunąć goryczki się raczej nie da więc można tylko polubić ten smak.Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-54987804102514352992018-08-30T18:40:59.690+02:002018-08-30T18:40:59.690+02:00Co zrobć jk jarzębina jest wyjątkowo gorzka nawet ...Co zrobć jk jarzębina jest wyjątkowo gorzka nawet po mrożeniu i nadal konfitura jest nadal mocno gorzkawa ???<br />Moniśhttps://www.blogger.com/profile/15346329699550382150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-52753551537269625492018-05-21T10:39:42.141+02:002018-05-21T10:39:42.141+02:00w tym roku chyba wcześnie dojrzeje, trzeba będzie ...w tym roku chyba wcześnie dojrzeje, trzeba będzie przypilnować Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-32763711990883337902018-05-20T15:16:40.967+02:002018-05-20T15:16:40.967+02:00przetwory z jarzębiny....rewelacja, za chwilę będe...przetwory z jarzębiny....rewelacja, za chwilę będe robić syrop z kwiatów czarnego bzu...potem z owoców...a jesienia czas na jarzebinę syrop z pedow sosnyhttp://sklep.fungopol.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-38482324798067474752015-09-25T20:25:56.222+02:002015-09-25T20:25:56.222+02:00Jakiś inny wysokoprocentowy - alkohol podkreśla sm...Jakiś inny wysokoprocentowy - alkohol podkreśla smak owocówSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-55124691274788528482015-09-25T18:52:12.602+02:002015-09-25T18:52:12.602+02:00jaki inny alkohol można użyć?jaki inny alkohol można użyć?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-91947887247800532062014-08-23T19:40:34.251+02:002014-08-23T19:40:34.251+02:00można - nie dodaje się tego dużo, procenty wyparuj...można - nie dodaje się tego dużo, procenty wyparują a smak alkoholu ma za zadanie podkreślić smak owocówSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-14937415361867344582014-08-23T19:07:15.076+02:002014-08-23T19:07:15.076+02:00Czy ewentualnie można zamiast brandy użyć whisky?Czy ewentualnie można zamiast brandy użyć whisky?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12848450452542238666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-63642639645408853102011-09-30T10:19:02.224+02:002011-09-30T10:19:02.224+02:00Basiu, widzę, że udało Ci się wreszcie dodać komen...Basiu, widzę, że udało Ci się wreszcie dodać komentarz - bardzo się cieszę i dziękuję :-)Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-41405231810979100642011-09-30T07:56:58.782+02:002011-09-30T07:56:58.782+02:00Kiedyś przymierzałam się do jarzębiny, ale poprzes...Kiedyś przymierzałam się do jarzębiny, ale poprzestałam na dekroracjach w wazonach. Ciekawe czy posmakowałaby nam?dawny_basikhttps://www.blogger.com/profile/05929985437186815681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-51873308425951737212011-09-29T20:40:14.983+02:002011-09-29T20:40:14.983+02:00Margarytko, pomimo mrożenia jest leciutko gorzkawa...Margarytko, pomimo mrożenia jest leciutko gorzkawa, ale taki ponoć jej urok. Fajnie pasuje i wygląda jako dodatek do mięs pieczonych albo wędlin. Mnie smakuje i zrobię jeszcze inną, bardziej wytrawną i pikantną wersję.Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-78078716018787686522011-09-29T20:30:14.951+02:002011-09-29T20:30:14.951+02:00W życiu nie jadłam jarzębiny... a uwielbiam ją za ...W życiu nie jadłam jarzębiny... a uwielbiam ją za kolor... gdy byłam dzieckiem robiłam korale z jarzębiny. Fajna ta konfitura.Margarytkahttps://www.blogger.com/profile/15877267190926892940noreply@blogger.com