tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post868282941626698294..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Jej Puszystość Beza Pavlovej - Tort bezowy z bitą śmietaną i świeżymi owocami. Smaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-14152592010015919602019-05-26T08:24:28.611+02:002019-05-26T08:24:28.611+02:00Dzisiaj będę robić na Dzień Matki Dzisiaj będę robić na Dzień Matki Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05394375605170403933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-5103304756544160622018-02-20T14:15:28.805+01:002018-02-20T14:15:28.805+01:00dokładnie tak! teraz ubijam białka już tylko w sta...dokładnie tak! teraz ubijam białka już tylko w stalowej misie i nie wrócę na pewno do plastiku, może czasem do szkła, ale to sporadycznie Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-73551167717132645202018-02-20T08:32:47.965+01:002018-02-20T08:32:47.965+01:00W cukierni tylko używa się stali nierdzewnej i nie...W cukierni tylko używa się stali nierdzewnej i nie ma innej opcji (...)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-25956629612834715842016-12-01T16:42:20.294+01:002016-12-01T16:42:20.294+01:00beza to białko i cukier, które pod wpływem wilgoci...beza to białko i cukier, które pod wpływem wilgoci ze śmietany czy innego kremu po prostu mięknie - beza musi być dobrze wysuszona, ale wtedy też krem radzę nakładać jak najkrócej przed podaniem i nie jest to deser, który da się potem przechowywać, najlepiej robić kiedy spodziewamy się większej ilości gości b o wtedy można pokroić i zjeść od razuSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-36622157909762529662016-12-01T11:30:18.390+01:002016-12-01T11:30:18.390+01:00Przepraszam mam pytanie a co zrobić żeby beza nie ...Przepraszam mam pytanie a co zrobić żeby beza nie rozpływała się pod śmietaną albo pod serkiem mascarpone.Czekolada biała i ciemna nie wchodzi w gręAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-88695514261746218502016-09-02T06:28:54.784+02:002016-09-02T06:28:54.784+02:00Pierwszy raz w życiu robiłam BEZĘ PAVLOVA i mi się...Pierwszy raz w życiu robiłam BEZĘ PAVLOVA i mi się udała! !!!!!<br />WedlUG Pani przepisu rewelacja!!!!!<br />Jestem z siebie dumna a Pani dziękuję! <br />Pozdrawiam AlaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07458372594633733077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-80766902688553622612016-06-05T21:38:02.807+02:002016-06-05T21:38:02.807+02:00Rewelacja!, bezę piekłam pierwszy raz, wszystko zg...Rewelacja!, bezę piekłam pierwszy raz, wszystko zgodnie z przepisem i wskazówkami. Wyszła cudowna, piękna, taka, jaka być powinna. :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-91846955591235766992016-06-05T12:55:10.862+02:002016-06-05T12:55:10.862+02:00Poszukaj w sklepach śmietanki sojowej w kartoniku ...Poszukaj w sklepach śmietanki sojowej w kartoniku - kiedyś próbowałam, dobrze sie ubija i całkiem dobrze smakuje a jest bez laktozySmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-75327279453411790422016-06-04T14:15:41.416+02:002016-06-04T14:15:41.416+02:00Ja mam pytanie, musze podać jakiś krem bez laktozy...Ja mam pytanie, musze podać jakiś krem bez laktozy, co zamiast śmietany??? Może ktoś ma jakiś pomysł??? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07190623555725211413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-42975174957091298712015-06-01T13:56:29.645+02:002015-06-01T13:56:29.645+02:00Rewelacja. Robiłam dzisiaj po raz pierwszy. Niebo ...Rewelacja. Robiłam dzisiaj po raz pierwszy. Niebo w gębie :) córka zaskoczona tortem z okazji dnia Dziecka. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-51406974686003945732015-05-15T23:08:47.530+02:002015-05-15T23:08:47.530+02:00Wypróbowałam Pani kolejny przepis. Rewelecja! Zaws...Wypróbowałam Pani kolejny przepis. Rewelecja! Zawsze zanim zacznę poszukiwania w necie na nowe przepisy zaczynam od Pani bloga. Ani razu się nie zawiodłam. Naprawdę wiele z nich już przetestowałam :-)Julkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-83365951695537033262015-05-15T23:04:26.365+02:002015-05-15T23:04:26.365+02:00moja wg Pani przepisu właśnie się suszy. Zaraz wył...moja wg Pani przepisu właśnie się suszy. Zaraz wyłączam piekarnik. Wygląda super ;-). Nawet nie popękała:-)<br /> Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-30914339573225620332015-05-13T12:57:22.057+02:002015-05-13T12:57:22.057+02:00Też ubijam w stalowej misie i wychodzi piękna beza...Też ubijam w stalowej misie i wychodzi piękna beza, biszkopt wszytko. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-7407935734896066912015-03-10T13:35:58.097+01:002015-03-10T13:35:58.097+01:00a dlaczego? ubijam czasami w stalowej i bardzo dob...a dlaczego? ubijam czasami w stalowej i bardzo dobrze się ubijają. Stal nierdzewna, dobrej jakości, nie reaguje z żywnością i łatwo ja odtłuścić Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-20156766881058964842015-03-10T12:01:40.678+01:002015-03-10T12:01:40.678+01:00Nigdy nie ubija się białek w miskach stalowych, a ...Nigdy nie ubija się białek w miskach stalowych, a poza tym w porzo ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-26780944745354294352014-09-08T11:57:26.857+02:002014-09-08T11:57:26.857+02:00Pięknie wygląda ! Smakuje zapewne równie dobrze. P...Pięknie wygląda ! Smakuje zapewne równie dobrze. Pozdrawiam :)vegetaniehttp://vegetanie.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-71494690604632849722014-09-05T20:51:30.613+02:002014-09-05T20:51:30.613+02:00rewelacyjnie wygląda:)rewelacyjnie wygląda:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-63530102944541768782014-09-05T15:11:33.352+02:002014-09-05T15:11:33.352+02:00Przepiekne zdjecie :) . Musze sie w koncu skusic i...Przepiekne zdjecie :) . Musze sie w koncu skusic i tez zrobic :). Pozdrawiam piatkowo:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13401446726642527543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-18252974684893532022014-09-05T15:06:05.076+02:002014-09-05T15:06:05.076+02:00Perfekcyjna :) Perfekcyjna :) wedelkahttps://www.blogger.com/profile/03849565409098936055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-18231575437460285462014-09-05T13:45:14.266+02:002014-09-05T13:45:14.266+02:00CudoCudoAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08689996558492134112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-39298318953194029122014-09-05T13:35:06.216+02:002014-09-05T13:35:06.216+02:00Beza to coś co mnie nie lubi :( Już miałam kilka p...Beza to coś co mnie nie lubi :( Już miałam kilka podejść i nic z tego. Ubite białka zawsze mam sztywne, po nałożeniu na blachę trzymają fason, a w miarę pieczenia robi się coraz niższa i szersza. A tak lubię Pavlovą, ehhh.efkarajhttps://www.blogger.com/profile/06851959837600709278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-85560687297675234532014-09-05T12:35:20.332+02:002014-09-05T12:35:20.332+02:00Piękna Pavlova! :DPiękna Pavlova! :DŚwiat Monihttps://www.blogger.com/profile/06158692781790729429noreply@blogger.com