tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post2100969035663214791..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Domowa wędlina. Schab pieczony z czosnkiem i majerankiemSmaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-91041457317777433082018-10-06T01:03:51.242+02:002018-10-06T01:03:51.242+02:00tak tak Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-451971326870288542018-09-27T10:10:22.842+02:002018-09-27T10:10:22.842+02:00Dzień dobry. Czy mięso po upieczeniu i całkowitym ...Dzień dobry. Czy mięso po upieczeniu i całkowitym wystudzeniu można zamrozić?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11928458332637004081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-73954093754301114482018-05-30T10:18:51.717+02:002018-05-30T10:18:51.717+02:00Można piec mięso w naczyniu żaroodpornym, ale ja n...Można piec mięso w naczyniu żaroodpornym, ale ja nie przykrywam niczym. W lodówce po upieczeniu mięso spokojnie może leżeć ok. tygodnia, dłużej u nas nigdy nie leżałoSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-58916419302720406462018-05-30T09:05:55.814+02:002018-05-30T09:05:55.814+02:00Dzień dobry 😊 chciałabym samodzielnie upiec schab...Dzień dobry 😊 chciałabym samodzielnie upiec schab wg Pani przepisu, zastanawiam się tylko czy mogę upiec w naczyniu żaroodpornym? Ile taki upieczony można trzymać w lodówce? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie 😊 Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-9040944944968977012017-10-21T14:58:29.186+02:002017-10-21T14:58:29.186+02:00Wyszlo pyszne i soczyste! PolecamWyszlo pyszne i soczyste! PolecamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-55114864211319807812017-02-24T21:20:17.986+01:002017-02-24T21:20:17.986+01:00SUPER PRZEPISY - POZDRAWIAMSUPER PRZEPISY - POZDRAWIAMAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-63455825589910708112016-03-18T21:27:34.710+01:002016-03-18T21:27:34.710+01:00Czy na pewno wystarczy godzina żeby upiec 1,5 kg s...Czy na pewno wystarczy godzina żeby upiec 1,5 kg schabu? Będzie dopieczony? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-7107030245606558522016-03-17T23:19:53.961+01:002016-03-17T23:19:53.961+01:00Prawie tak samo robię ten schab,jedynie po obsmaże...Prawie tak samo robię ten schab,jedynie po obsmażeniu piekę go w rękawie ,wlewam też szklankę rosołu ,lub jakiegoś bulionu do rękawa.Schab jest znakomity,dobrze czuć przyprawy ,przepis idealny!DankaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-50056968048736390402016-01-28T10:23:00.777+01:002016-01-28T10:23:00.777+01:00źle rozumiesz - nigdzie nie pisałam o przykrywaniu...źle rozumiesz - nigdzie nie pisałam o przykrywaniu brytfanny, piekę takie mięso bez przykryciaSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-69340327978685420352016-01-27T15:01:17.730+01:002016-01-27T15:01:17.730+01:00A jak rozumiem to brytfanna przykryta podczas piec...A jak rozumiem to brytfanna przykryta podczas pieczenia czy bez przykrycia się robi? olahttps://www.blogger.com/profile/06032133627882646153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-85943449953762402432015-12-19T23:27:47.867+01:002015-12-19T23:27:47.867+01:00ja po upływie czasu pieczenia wyjmuję brytfankę z ...ja po upływie czasu pieczenia wyjmuję brytfankę z piekarnika i zostawiam mięso żeby spokojnie ostygłoSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-70610824822385349722015-12-19T23:25:21.720+01:002015-12-19T23:25:21.720+01:00do brytfanki żadnego tłuszczu nie dawałam bo schab...do brytfanki żadnego tłuszczu nie dawałam bo schab był obsmażany na oleju a wodą możesz podlać, ale dosłownie odrobinę, sam puści trochę soków Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-52272292747583700602015-12-19T20:58:36.554+01:002015-12-19T20:58:36.554+01:00Cudowny -ale czy do brytfanki dodać jakiegoś tłusz...Cudowny -ale czy do brytfanki dodać jakiegoś tłuszczu ,czy wodą podlać,żeby się nie przypalił?-bo tu wygląda rewelacyjnie.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-46925633897795176692015-04-30T11:07:15.790+02:002015-04-30T11:07:15.790+02:00Witam, Pani Izo, mam pytanie. Czy schab zostawić d...Witam, Pani Izo, mam pytanie. Czy schab zostawić do ostudzenia w piekarniku, czy wyjąć go na zewnątrz? Pozdrawiam i gratuluję cudownego bloga. MałgorzataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-3733020860312159882015-04-29T11:11:49.132+02:002015-04-29T11:11:49.132+02:00muszę spróbować tego schabu :) Pysznie wygląda :)muszę spróbować tego schabu :) Pysznie wygląda :)anna.piorkowskahttps://www.blogger.com/profile/09830321450352564458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-63552932591732567032015-04-29T10:43:18.430+02:002015-04-29T10:43:18.430+02:00Wygląda przepysznie!Wygląda przepysznie!Balsam do skórek Trindhttp://www.mbgonline.pl/trind-dlonie-i-stopynoreply@blogger.com