tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post2419575632976275063..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Papryka kiszona faszerowana kapustą Smaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-76843877406063004222021-02-05T19:15:17.840+01:002021-02-05T19:15:17.840+01:00Jadłam taką paprykę nadziewaną w Polańczyku. To by...Jadłam taką paprykę nadziewaną w Polańczyku. To była ostra papryka nadziewana kapustą w zalewie jak u nas ogórki. W sklepie w 5l wiaderku była sprowadzana z Węgier. Kupiłam by spróbować dla mnie za ostra, ale sam sposób przygotowania bardzo mi się podobał. Dzięki.za przepisBeatahttps://www.blogger.com/profile/05364167829851805717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-75761211469413745182017-12-10T15:16:09.828+01:002017-12-10T15:16:09.828+01:00I tu właśnie polecam metodę wstępnego podkiszenia...I tu właśnie polecam metodę wstępnego podkiszenia kapusty bo nadziana taką papryką jest długo jędrnaSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-1878090306618553202017-12-07T09:48:12.076+01:002017-12-07T09:48:12.076+01:00Popieram Pyzę. Kiszona papryka jest nadzwyczajnie ...Popieram Pyzę. Kiszona papryka jest nadzwyczajnie dobra, tylko trzeba pilnować, żeby jej nie przekisić, bo zrobi się miękka.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-45334305925783370132017-12-04T19:36:46.766+01:002017-12-04T19:36:46.766+01:00Radzę spróbować zakisić kilka sztuk, może Ci zas...Radzę spróbować zakisić kilka sztuk, może Ci zasmakujeSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-4898730982000581462017-12-04T10:39:24.794+01:002017-12-04T10:39:24.794+01:00nigdy nie jadłem kiszonej papryki, ale z chęcią by...nigdy nie jadłem kiszonej papryki, ale z chęcią bym spróbował, lubię testowa nowe smakiOlekhttp://sacrosilesia.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-70504226973620094112017-11-30T22:30:01.939+01:002017-11-30T22:30:01.939+01:00Lubię kwaśną kapustę,zastanowię się zatem :-) Lubię kwaśną kapustę,zastanowię się zatem :-) aleksandrahttps://www.blogger.com/profile/08812815918708102037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-76283390902872619132017-11-30T21:32:02.151+01:002017-11-30T21:32:02.151+01:00obawiam się, że taka kilkumiesięczna kapusta będzi...obawiam się, że taka kilkumiesięczna kapusta będzie już zbyt kwaśna, ale możesz spróbowaćSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-29005469176029354222017-11-30T18:46:33.081+01:002017-11-30T18:46:33.081+01:00 A ja mam ukiszoną kapustę taką sprzed paru miesię... A ja mam ukiszoną kapustę taką sprzed paru miesięcy i nie wiem czy taką można wykorzystać?<br />aleksandrahttps://www.blogger.com/profile/08812815918708102037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-84297557371562621282017-11-30T00:13:43.255+01:002017-11-30T00:13:43.255+01:00Ciekawe danie :)Ciekawe danie :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06161512626758562347noreply@blogger.com