tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post5451168164028692857..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Czulent z policzkami wołowymiSmaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-21078191564161065672017-03-12T18:07:19.329+01:002017-03-12T18:07:19.329+01:00Ja też uważam,że blog SmacznaPizda jest jednym z n...Ja też uważam,że blog SmacznaPizda jest jednym z najlepszych w sieci !<br />Życzę dalszych udanych przepisów i porad.<br />JulianAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-7611704247590248632015-07-12T10:39:33.963+02:002015-07-12T10:39:33.963+02:00Pani Izo, ten blog oceniam jako najsmaczniejszy bl...Pani Izo, ten blog oceniam jako najsmaczniejszy blog kulinarny w sieci - a znam ich mnóstwo. Pozdrawiamkamilnajahttps://www.blogger.com/profile/03026149318659421031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-44900995562809681202015-06-18T21:03:47.968+02:002015-06-18T21:03:47.968+02:00być może, że nie używam bo nie czuję takiej potrze...być może, że nie używam bo nie czuję takiej potrzeby - namoczona i dobrze ugotowana bez sody i tak jest mięciutkaSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-28559974233046989802015-06-18T15:38:32.118+02:002015-06-18T15:38:32.118+02:00Czy uzywa Pani sody oczyszczonej do moczenia cieci...Czy uzywa Pani sody oczyszczonej do moczenia cieciorki? Slyszalam, ze dzieki niej ciecierzyca jest miekka i kremowa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-30063120004808248482015-06-14T20:48:23.530+02:002015-06-14T20:48:23.530+02:00Wygląda na bardzo sycące danie, zdecydowanie trzeb...Wygląda na bardzo sycące danie, zdecydowanie trzeba spróbować :)tytońhttp://www.tytonie.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-32468332638431284632015-06-13T21:16:51.177+02:002015-06-13T21:16:51.177+02:00Jak dla mnie to wersja z wołowiną jest smaczniejsz...Jak dla mnie to wersja z wołowiną jest smaczniejsza, ale i z gęsinką jest niczego sobie;)Twój Rajhttp://www.twojraj.com.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-88807240902859663082015-06-09T14:36:40.104+02:002015-06-09T14:36:40.104+02:00Mmm wygląda pysznie:)Mmm wygląda pysznie:)Joannahttp://www.ochrona-portos.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-19272785799967574982015-06-09T11:03:38.815+02:002015-06-09T11:03:38.815+02:00nic nie dolewałam w trakcie pieczenia, ale pokrywk...nic nie dolewałam w trakcie pieczenia, ale pokrywka w moim garnku żeliwnym przylega dość ściśleSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-46707131240371682082015-06-09T06:57:57.568+02:002015-06-09T06:57:57.568+02:00lubię takie dania :) mam tylko pytanie - nie trzeb...lubię takie dania :) mam tylko pytanie - nie trzeba nic podlewać nawet po kilku godzinach?abydoemeryturyhttps://www.blogger.com/profile/16549458360779818957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-32597045418336806462015-06-08T15:29:38.426+02:002015-06-08T15:29:38.426+02:00ależ to musiało być pełne smaku danie! bomba!ależ to musiało być pełne smaku danie! bomba!Wiewiórahttps://www.blogger.com/profile/04423912356997406858noreply@blogger.com