tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post732182356136813356..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Podroby w galarecie a'la salcesonSmaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-62973763998535144802016-11-20T21:29:45.579+01:002016-11-20T21:29:45.579+01:00oczywiście, że można podroby zastąpić mięsem oczywiście, że można podroby zastąpić mięsem Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-36354725867519755942016-11-20T16:22:34.895+01:002016-11-20T16:22:34.895+01:00A czy można te serduszka i żołądki zastąpić kurcza...A czy można te serduszka i żołądki zastąpić kurczakiem lub wołowiną? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17146207398394258621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-27481192660815837732016-02-28T00:28:05.409+01:002016-02-28T00:28:05.409+01:00przepisy pani... super poezja ,UWAŻAM ŻE NIEWAŻ...przepisy pani... super poezja ,UWAŻAM ŻE NIEWAŻNE ILE JEST W NICH KALORII ,ALE WAŻNE ŻE ŻE SĄ DOMOWEGO WYROBU A TO JEST NAJWAŻNIEJSZE ,BO ROBIĄC W DOMU WIEMY CO JEMY ,MAMY ZERO CHEMII A ŻE SĄ TAM JAKIEŚ KALORIE TO NIEWAŻNE ,TE KALORIE NAM MNIEJ ZASZKODZĄ NIŻ FULL CHEMII KTÓRĄ KUPUJEMY W GOTOWYCH PRODUKTACH W SKLEPIE .CZEKAM NA DALSZE PANI PRZEPISY .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-14773517857373052602016-02-18T21:51:38.644+01:002016-02-18T21:51:38.644+01:00jak to mówią "na oko to chłop z w szpitalu um...jak to mówią "na oko to chłop z w szpitalu umarł"... Twój salceson się rozpada bo użyłaś za mało żelatyny i galareta jest zbyt delikatna. Czasami trzeba zmierzyć i zważyć bo ważne są ilości oraz proporcje a tak "na oko" to bywa, że szkoda składników...Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-56653780807574734572016-02-18T20:28:50.506+01:002016-02-18T20:28:50.506+01:00Zrobiłam, jest pyszny ale niestety ciężko go kroić...Zrobiłam, jest pyszny ale niestety ciężko go kroić bo się rozpada. Może to dlatego, że robiłam 'na oko'.Nie mam w zwyczaju w kuchni ważyć i mierzyć i zawsze wszystko się udaje tylko ten jegomość się zbuntował. Jak myślisz Pyzo, co może być nie tak? Aleksandra Dhttps://www.blogger.com/profile/16030647024392813953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-56556458621166744572016-02-15T11:36:50.445+01:002016-02-15T11:36:50.445+01:00nie jestem ani lekarzem ani dietetykiem, ale podro...nie jestem ani lekarzem ani dietetykiem, ale podroby nie są tłuste, dodatkowego tłuszczu też nie dodajemy więc myślę, że można - oczywiście jak w przypadku wszystkiego należy zachować umiar a do salcesonu podać solidną porcję świeżej sałatySmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-75828780985376994562016-02-14T22:22:38.807+01:002016-02-14T22:22:38.807+01:00Ojej aż mi w brzuchu zaburczało na widok tego salc...Ojej aż mi w brzuchu zaburczało na widok tego salcesonu... czy można jeść salceson gdy ma się nieco większy cholesterol? :/ Kobieco.plhttp://kobieco.pl/kulinaria/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-84829262906289319522016-02-14T20:30:11.013+01:002016-02-14T20:30:11.013+01:00Niezły patent:)Niezły patent:)Mątewkahttps://www.blogger.com/profile/13085069863653831254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-42437515099650857902016-02-14T16:43:59.526+01:002016-02-14T16:43:59.526+01:00Ale super pomysł na pewno zrobię!Ale super pomysł na pewno zrobię!mavikahttps://www.blogger.com/profile/06493509348987567410noreply@blogger.com