tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post7721294122152446483..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Szparagi z jajemSmaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-59767243173004262502012-05-01T15:08:25.422+02:002012-05-01T15:08:25.422+02:00Szparagi są w naszej kuchni niedoceniane - a szkod...Szparagi są w naszej kuchni niedoceniane - a szkoda! Uwielbiam wersję z boczkiem.Mr. & Mrs. Sandmanhttps://www.blogger.com/profile/18211864256087172246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-185898579701193902012-04-30T22:50:23.062+02:002012-04-30T22:50:23.062+02:00zazdroszczę tego pana z plantacją.... ja muszę się...zazdroszczę tego pana z plantacją.... ja muszę się zadowolić takimi sklepowymi....Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-33606263084875107542012-04-30T22:49:36.889+02:002012-04-30T22:49:36.889+02:00Elu, cukier dodaję do gotowania wszystkich zielony...Elu, cukier dodaję do gotowania wszystkich zielonych warzyw - zachowują ładny kolor. A do sosu po prostu szczypta dla złamania kwaśnego smaku soku z cytrynySmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-65708198123916438362012-04-30T21:09:43.729+02:002012-04-30T21:09:43.729+02:00Nie rozumiem po co ten cukier ?Nie rozumiem po co ten cukier ?Elanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-89151391834754095212012-04-30T19:45:11.249+02:002012-04-30T19:45:11.249+02:00Uwielbiam szparagi, a prostota formy jest dla nich...Uwielbiam szparagi, a prostota formy jest dla nich idealna. Taki sposób podawania szparagów bardzo lubię... Tyle, że ja muszę się z Zielonookim dzielić - ale jest na to sposób: kupuję dwa pęczki. Od lat kupuję szparagi od pana, który ma plantacje niedaleko i zawsze ma świeżutkie szparagi :-) <br />Pycha... choć ja muszę poczekać aż wrócę z urlopu i zacznę gotować, bo na razie to się żywimy na mieście (jako przerywnik zwiedzania :-)Margarytkahttps://www.blogger.com/profile/15877267190926892940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-30404675361203651332012-04-30T14:48:07.429+02:002012-04-30T14:48:07.429+02:00często takie oczywiste i proste połączenia są najs...często takie oczywiste i proste połączenia są najsmaczniejszeSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-30437448755589280412012-04-30T14:40:36.325+02:002012-04-30T14:40:36.325+02:00Kocham szparagi, szczególnie zielone, takie z siek...Kocham szparagi, szczególnie zielone, takie z siekanym jajkiem na twardo to jeden z pierwszych przepisów z tym warzywem, jakie zrobiłam, do dziś mam sentyment... Pysznie smakuje! :)Kasiahttps://www.blogger.com/profile/12314695488788755093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-41232677916199240722012-04-30T13:10:36.258+02:002012-04-30T13:10:36.258+02:00polecam tylko nie rozgotuj ich - szparagi są delik...polecam tylko nie rozgotuj ich - szparagi są delikatne i powinny pozostać jędrne, takie al'denteSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-30254528040146015462012-04-30T12:28:21.651+02:002012-04-30T12:28:21.651+02:00na pewno pyszności, jeszcze nigdy ich nie jadłam, ...na pewno pyszności, jeszcze nigdy ich nie jadłam, ładnie wyglądają więc skorzystam :)Kasiahttps://www.blogger.com/profile/13658015628675137771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-90473064798765312482012-04-30T10:24:38.798+02:002012-04-30T10:24:38.798+02:00Cudowności :)Cudowności :)skoraq cookshttps://www.blogger.com/profile/05451435701447064568noreply@blogger.com