tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post8751000120568752636..comments2024-03-26T09:47:07.826+01:00Comments on Smaczna Pyza: Domowe przetwory. Frużelina wiśniowa z wanilią czyli owoce w żeluSmaczna Pyzahttp://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-44232453784352589442017-06-09T20:49:57.110+02:002017-06-09T20:49:57.110+02:00Bardzo dziękuję i pozdrawiamBardzo dziękuję i pozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-57598310762800884142017-06-09T14:01:16.497+02:002017-06-09T14:01:16.497+02:00Ja sama robię cukier waniliowy - miksuję zwykły cu...Ja sama robię cukier waniliowy - miksuję zwykły cukier z laskami wanilii. Możesz użyć też zwykłego cukru zamiast waniliowego i dodać oddzielnie wanilięSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-45000668854789334492017-06-09T12:15:52.358+02:002017-06-09T12:15:52.358+02:00Czy napewno 200gram cukru z wanilia, to jest około...Czy napewno 200gram cukru z wanilia, to jest około 14 opakowań? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-18515408001031377692016-04-13T00:44:44.849+02:002016-04-13T00:44:44.849+02:00dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam, B.dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam, B.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-75687863645525416442016-04-08T11:51:23.380+02:002016-04-08T11:51:23.380+02:00Przyznam, że już dawno nie mam tej frużeliny bo ją...Przyznam, że już dawno nie mam tej frużeliny bo ją zjedliśmy - zrobiłam tylko kilka słoików. Nic złego się z nią nie działo, nie zmatowiała i była żelowa. W słoiku otwartym przechowywałam najdłużej do następnego dniaSmaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-47299686462943577962016-04-08T00:12:23.644+02:002016-04-08T00:12:23.644+02:00chcizłam się spytać, jak się zachowała ta frużelin...chcizłam się spytać, jak się zachowała ta frużelina w słoikach? minęło już sporo czasu, więc jestem ciekawa, czy sachowała swoją konsystncję żelowo galaretkową? czy np.sos nie zmatowiał pod wpływem mąki ziemniaczanej? Ile czasu można przechowywać w słoiku otwartym? Proszę o szybką odpowiedź, dziękuję, BeataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-55485737178494111952014-08-10T08:30:33.266+02:002014-08-10T08:30:33.266+02:00mam nadzieję, że postoi - oczywiście jeśli wcześni...mam nadzieję, że postoi - oczywiście jeśli wcześniej jej nie zjemy :) jeśli obawiasz się o trwałość to zapasteryzuj słoiki dodatkowo Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-8722702480274895492014-08-04T18:05:09.667+02:002014-08-04T18:05:09.667+02:00Wszystko co zawiera wanilię smakuje mi wyjątkowo ....Wszystko co zawiera wanilię smakuje mi wyjątkowo ..... nawet wiśnie w żelu !!!!Twój Rajhttp://www.twojraj.com.pl/bialowieza-agroturystyka/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-53305810890059026712014-08-03T17:47:56.260+02:002014-08-03T17:47:56.260+02:00A ile taka frużelina postoi w słoiku? Wytrzyma do ...A ile taka frużelina postoi w słoiku? Wytrzyma do zimy?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-5798640893826832742014-08-03T13:54:29.872+02:002014-08-03T13:54:29.872+02:00wyglada pysznie :)wyglada pysznie :)Tęczowa Ośmiornicahttps://www.blogger.com/profile/16335717022122022782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1738978024818478841.post-55329706097072984832014-08-03T10:30:48.159+02:002014-08-03T10:30:48.159+02:00Ja znałam tylko wiśniową i jagodową ale właśnie wc...Ja znałam tylko wiśniową i jagodową ale właśnie wczoraj zrobiłam do naleśników brzoskwiniową i jest pyszna:)wiosenka27https://www.blogger.com/profile/06117699827368900765noreply@blogger.com